hotelek,szállás,wellness, wellness hotel, kupon
107 szállás a mai választékban

Árverés és vásárlás szabályai

Árverés és vásárlás szabályai

Általános Felhasználási Feltételek

A Gulliver Travel Utazási Iroda www.gulliver.hu és (www.gullivertravel.eu) oldalakra történő regisztrációval az Olvasó elfogadja, majd minden belépéskor megerősíti a Gulliver Office Kft. alábbi szabályzatát a

1. A Gulliver Üdülési Licitek kínálata:

A Gulliver Office Kft. által működtetett online üdülési liciteken a szálláshelyet, vendéglátóhelyet és egyéb idegenforgalommal kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló Partnerek ajánlatai szerepelnek. A törvényi előírásoknak megfelelnek, érvényes működési engedéllyel rendelkeznek, valamint az általuk eladásra kínált üdülési kuponokra vonatkozóan a Beválthatósági Nyilatkozatot aláírásukkal igazolva elfogadták. A Gulliver Travel jogosult a szolgáltató Partner licitjeit korlátozni, illetve az együttműködést megszüntetni, ha tudomására jut, hogy a Szolgáltató Partnernél a fenti feltételek nem teljesülnek, ill. a működésükben a vevők számára hátrányos változás történt.

2. Licitálás és vásárlás:
A Gulliver Travel online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást vezet az olvasók ajánlattételeiről, sikeres vásárlásairól.
Minden licit zárásakor a legmagasabb tétet kínáló vevő, ha saját kódjával belépett a rendszerbe, a képernyőn és e-mailben is kap értesítést, majd a következő fizetési módok közül választhat: Gulliver Travel Ajándékutalvány (az ajándékcsomag ikonnal jelzett ajánlatoknál), banki átutalás, bankkártyás ill. PayPal fizetés és SZÉP kártya (a SZÉP kártya ikonnal jelzett ajánlatoknál) Minden ajánlatnál külön szerepel, hogy melyik fizetési módok közül választhat a vevő az adott ajánlatnál.
SZÉP kártyás fizetés menete:
Vásárláskor elegendő csak foglalót fizetnie utalással, a fennmaradó összeget közvetlenül a szálláshelyen egyenlítheti ki. A foglalót a programcsomag leírásában szereplő fizetési lehetőségek valamelyikével tudja kiegyenlíteni, a fennmaradó összeget a szálláshelyen fizetheti SZÉP kártyával.
Online szépkártyás fizetésre is van lehetőség a vevő szépkártyáját kibocsátó bank feltételei szerint.

Az üdülési kuponokat a Vevők a vételár megfizetését követően maguk töltik le és nyomtatják ki. Külön kérésre az üdülési kupont elpostázzuk a Vevő által megadott címre, melynek adminisztrációs- és postaköltsége 5.000 Ft.

A Gulliver.hu oldalán feltüntetett árak bruttó összegek és idegenforgalmi adó nélkül értendőek.
A közzétett árak kizárólag egyéni turisták utaztatására érvényesek, nem érvényesek üzleti csoportok részére (meetingek, incentive utak, kongresszusok stb), kivéve ha az adott ajánlat ezt külön nem tartalmazza.

3. Vásárlás törlése

Miután egy ajánlatra tétet emelt, azt visszavonni már nem lehet.
Amikor azonnal vásárol, vagy megnyer egy licitet, de nem kíván élni a lehetőséggel, a vásárlási szándékát, még a fizetés előtt egyszerűen töröltetheti Vevőszolgálatunkkal a szóban forgó vásárlás alatti „Segítség vagy törlés kérése” mezőben.
A részben, vagy teljesen kifizetett ajánlat úgy kerülhet törlésre, hogy a vásárlást követő 14 napon belül a befizetett vételár, vagy foglaló 100%-át Gulliver Travel Ajándékutalvány formájában írjuk jóvá Önnek.
A Gulliver Ajándékutalványok nincsenek nevesítve, így akár elajándékozhatók, vagy bárki más által is egy éven belül bármikor levásárolhatók a www.gulliver.hu (és a www.gullivertravel.eu) oldalon az ajándékdoboz ikonnal jelzett ajánlatoknál. Minden ajánlatunkból bőven van ilyen.
A jóváírásról e-mailben is értesítjük, emellett ajándékutalványainak nyilvántartását figyelemmel kísérheti a profiljában is a Profilom/Gulliver Travel Ajándékutalvány menüben is.

4. Engedmények beváltása

Korábban gyűjtött, vagy kapott vásárlási engedményeit a rózsaszín malacpersellyel jelzett licitek azonnali áron történő vásárlásakor tudja felhasználni. Ha egy malacperselyes licitet azonnali áron megvásárol, akkor a licit vételárának végösszegéből az engedmény levonásra kerül, így az üdülést az engedménnyel csökkentett összegért megvásárolhatja. Az engedménnyel csökkentett kedvezményes vételárat minden esetben feltüntetjük a licit leírásában, az Azonnal megveszem! gomb fölött.

A felhasznált, de igénybe nem vett engedményeket nem áll módunkban ismételten jóváírni.
Vagyis ha a licitzárást követően a nyertes vevő eláll a vásárlási szándékától, akkor a liciten levont malacperselyes engedményét nem tudja másik licitnél felhasználni.

5. Elvesztés

Az üdülési kupon olyan -szolgáltatásokról kiállított- értéklevél, mely teljes értékű fizetőeszköznek minősül. A kupont eladásra kínáló szolgáltató továbbá a Gulliver Travel sem tartozik annak pótlásával, ha egy vevő a kuponját elveszti. A Gulliver oldalain megvásárolható utalványok nincsenek nevesítve, bárki üdülhet vele, így elvesztése esetén -hiába nyomtat belőle újat- csak egyszer lehet beváltani. Megtörténhet, hogy a szerencsés megtaláló felhasználja, amiért sem a szálláshely sem a Gulliver Travel nem vállalnak felelősséget.

Amennyiben a licit szövegében feltüntetett hosszú felhasználhatósági idő ellenére kizárólag egy konkrét időtartamon belül kíván utazni, az adott ajánlat alatt a -Kérdezzen- mezőben írásban van lehetőség egyeztetni a szálláshellyel, még a vásárlás előtt. Amennyiben megvásárolta, vagy lefoglalózta az utalványt ezen egyeztetés írásos nélkül és a kívánt dátumon nincs szabad férőhely, úgy a 3. pontban leírtak szerint tudunk segítséget nyújtani.

6. Beválthatósági garancia

A Gulliver Travel Utazási Iroda, engedélyszáma:U-000903, kizárólag olyan szálláshely Partnerekkel vállal együttműködést, akik írásban, a szálláshely vezetője által hitelesített "beválthatósági garanciával" teljes felelősséggel szavatolják a Gulliver Travel által szervezett vendégek fogadását. Egyúttal vállalják, hogy amennyiben a Vendég esetleges szavatossági, illetve kártérítési igényét bármely okból a Gulliver Office Kft. irányába jelentené be, úgy minden esetben átveszik a bejelentett igények ügyintézését és szolgáltatásaikért közvetlenül állnak helyt a Vendég felé.
Szükség esetén az adott szálláshely Beválthatósági garanciájának másolatát továbbítjuk a Kedves Vendég részére.

7. Adatkezelés, adatvédelem - frissítve 2018 május.24, GDPR-Európai Uniós szabályok szerint

Az Ön személyiségi jogainak bizalmas kezelése törvényben is meghatározott kötelességünk. A Gulliver Office Kft. nem adja át az adatokat külső személyeknek, szervezeteknek. 
Gulliver Office Kft és Gulliver Online Travel Kft -  Adatvédelmi szabályzata GDPR szerint  2018. innét letölthető
Sikeres licitálást és kellemes pihenést kívánunk!

Gulliver Travel Utazási Iroda
A Magyar Szállodaszövetség társult tagja 2008-2012
A Magyar Utazási Irodák Szövetségének tagja
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tagja

Minden jog fenntartva: Gulliver Office Kft.
Jognyilatkozat
Cégjegyzékszám: 08-09-015416
Utazási Irodai engedély bejegyzési száma: U-000903
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Belépés ITT! , vagy  Új belépő

Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757